Misiunea, scopul vieții mele, care este el? Care este rostul meu aici, pe Pământ?

”Scopul vieții tale este să te recreezi mereu, devenind cea mai grandioasă versiune a celei mai desăvârșite viziuni pe care ai avut-o vreodată despre cine ești TU” Neale Donald Walsch

Vorbeam zilele trecute cu o bună prietenă și la un moment dat îmi zice : ”Simt așa, că am un scop în viața asta. Și nu știu care este.”

Scopul vieții este viața în sine. Scopul vieții este să experimentezi viața, în momentul prezent. Restul, scopurile și obiectivele pe care ni le care ni le creăm, dorințele noastre, nu fac altceva decât să ne îndepărteze de scopul vieții. Lupta pentru a obține ceva, ceea ce vrei te îndepărtează de scopul vieții tale.

Nevoia de a deveni ceva, cineva, vine din lipsă, din insuficiență. Noi nu ne suntem suficienți nouă. Am fost învățați de mici că este nevoie să devenim în loc să fim învățați că deja suntem. Că suntem aici să schimbăm lumea, că lumea nu poate exista fără noi. Când, de fapt, lumea e cea care ne găsește pe noi, dacă suntem persoana potrivită pentru acel scop. Atunci când suntem, scopul ne găsește pe noi.

Uitați-vă la mari lideri, la mari actori, la mari oameni ai lumii. Ei nu au căutat nimic, ci au fost aleși. Nu au avut ca scop să devină mari lideri, ci scopul i-a găsit pe ei. Ei vibrau pe frecvența potrivită pentru a fi aleși tocmai pentru acel lucru.

Când scriu aceste rânduri și doar le scriu, fără să arunc un ochi la televizor, fără să vorbesc la telefon, îmi trăiesc scopul vieții. Dacă intenția mea este să obțin ceva prin ceea ce scriu, dacă vreau să te impresionez cu ceva, mi-am pierdut scopul. Când primești viața așa cum vine ea, în îmbrățișarea momentului prezent, scopul vine singur către tine și nu devii, ci doar te dezvălui în splendoarea a ceea ce ești deja.

Tu ești scopul vieții tale.

Share pe Facebook

Privacy Preference Center