Awareness

Coaching

Nu îți visa Viața,  Trăiește-ți Visul! 

Dacă ai ajuns pe pagina asta înseamnă că …

Doar tu poți completa propoziția de mai sus.

Eu pot să fac doar câteva presupuneri: îți place cum scriu, te-ai regăsit într-un fel sau altul în ceea ce ai citit, ai avut niște momente de AHA, te întrebi cum pot să îți fiu de folos mai departe pe drumul dezvoltării tale, vrei să lucrezi cu mine la o problemă din viața ta căreia nu îi dai de cap,  vrei să vin să vorbesc la un eveniment organizat de tine, vrei să lucrez cu tine și echipa ta pentru îndeplinirea unor obiective..

Oricare ar fi motivul pentru care vrei să mă contactezi, o poți face folosind formularul de pe această pagină:

Te poți uita la diferitele situații dificile care apar în viața ta în mai multe feluri. Poți citi o carte, poți vorbi cu prietenii, te poți uita la conferințe, poți apela la un psiholog, la un psihoterapeut, la un medic psihiatru sau la un coach, ba chiar îți poți spune că acea situație se va rezolva de la sine 🙂

Fiecare situație ține de competența altcuiva. Când te doare o măsea ideal este să te duci la un medic dentist, nu la un gastroenterolog!

Fiecare dintre noi alegem varianta pe care, în acel moment al vieții noastre, o credem cea mai bună.

Credința mea este că durerea de măsea poată să treacă și cu un antinevralgic, fără să mergem la dentist, însă asta nu înseamnă că am rezolvat cauza și cu siguranță peste niște timp ne va durea din nou. Întrebarea care rămâne este doar ”când?”

Ai nevoie de mai multă claritate în luarea unor decizii personale sau profesionale?

Ai un job de care nu mai ești mulțumit însă îți este frică să faci o schimbare?

Ești într-o relație de cuplu și totuși te simți singur și lucrurile nu funcționează așa cum îți dorești?

Ai dificultăți în creșterea copiilor?

Ai tot ce îți trebuie și tot nu ești mulțumit de viața ta?

În primul rând te anunț că nu ești singurul! Cu toții trecem prin astfel de momente în viața noastră. Și nu o dată, ci de nenumărate ori!

Știu că ai vrea ca cineva să îți dea o soluție magică.  Însă noi toți suntem diferiți și nu există o rețetă care să se potrivească la toată lumea.

Ceea ce ai nevoie este să ajungi în străfundurile ființei tale, să devii conștient de cine ești cu adevărat, de ceea ce este cu adevărat important pentru tine, de credințele și valorile tale, de harta și condiționările după care îți trăiești viața.

Să devii mai conștient și mai aliniat cu tine însuți clipă de clipă!

Rețeta o ai tu, iar eu voi fi alături de tine să te ajut să o descoperi, să găsești toate ingredientele și să îți creezi viața pe care o visezi!

Contactează-mă și îți ofer 30 minute din timpul meu pro bono.

Scrie-mi la ce vrei să lucrăm împreună