Cine sunt eu? Ce vreau cu adevărat? Care este misiunea mea pe acest pământ?

Cine sunt eu? Si ce vreau de fapt? Niște întrebări pe care mi le-am pus încă de când avem vreo 14 ani.. Am avut noroc, aș putea spune, că în perioada adolescenței și preadolescenței am ținut un jurnal. Mai exact, am umplut niște caiete studențești. Da, citești bine, NIȘTE CAIETE ÎNTREGI!

Recitind, am găsit mult material nu doar de citit ci și de terapie 🙂 Nu mi-aș fi adus aminte nici într-o mie de ani de multe din lucrurile pe care le scriam acolo. Am scos un rezumat de 3 pagini doar la prima citire! Material cu credințe despre mine, despre oameni, despre bani, despre relații, despre viață. Și îți pot spune că marea majoritate nu sunt prea drăguțe. Nu îmi sunt și nu mi-au fost de ajutor toată viața. Toate credințele astea și-au pus amprenta în tot ceea ce am făcut, în  relațiile mele, în cariera mea șamd.  Au rulat fără voie și fără măcar să știu de ele. Niște programe sinucigașe le spun eu. Alții le numesc autodistructive.

Închipuie-ți că deschizi o pagină de Google. Tu cauți ce ai nevoie – sau crezi că ai nevoie – și în laptopul tău și nu numai în el, rulează o mulțime de programe în spate pentru ca tu să poți accesa acea pagină de Google. Suntem noi conștienți de ceea ce rulează în spate? Habar nu avem!!

Primul pas în descoperirea a cine ești cu adevărat este demascarea programelor care rulează în inconștientul tău, acel pilot automat care funcționează fără știrea noastră și ne face să ne trăim viața într-un fel sau altul.

Credința mea este că fiecare om se trezește atunci când e timpul să se trezească. Fiecare dintre noi avem evoluția noastră. Te poți da cu capul o dată, de două ori, de nouă ori, de atâtea ori cât ai nevoie ca să revii la viață. Ca să te naști din nou. Pentru că da, este ca și cum te-ai naște din nou. E nevoie să rescrii tot bullshit-ul care e deja în tine, pus – cu intenții bune – de părinții tăi, de oamenii care au fost prezenți în viața ta când erai copil, de societate.  Moartea asta vine cu durere, cu renunțare, cu frică, pentru că acolo unde te îndrepți nu știi ce e. Știi doar, simți, că aici nu mai îți este bine.

Așa începe orice proces de căutare interioară. Din păcate nu mai avem toată viața la dispoziție, pentru că deja au trecut niște ani. 20, 30, 40, 50.. De fapt, știi ce?! Nici nu contează câți au trecut. Pentru că, odată ce ne-am trezit suntem precum un om căruia îi este în permanență sete. În permanență caută surse de apă. Fiecare cum știe, cum poate, în felul lui propriu.

Mă bucur că ai ajuns pe site-ul meu. Aici găsești cam tot ceea ce este important în viața mea, plină de căutări și de răspunsuri, de suișuri și coborâșuri, de lacrimi de bucurie sau de tristețe, ca și a ta de altfel. Ne vom cunoaște într-un mod diferit decât cel obișnuit. Este ca și cum am trece peste vorbele de umplutură și am intra adânc în vorbe pline de sens, care ne ajută pe amândoi să evoluăm.

Sper să găsești aici nu doar informații cât și hrana pentru sufletul tău. Am așternut aici gânduri, trăiri și întâmplări din viața mea. Despre viață, despre relații, despre parenting, despre copii, despre educație, despe coaching si dezvoltare personală, despre Divinitate, despre hrană sănătoasă și multe altele. Vei găsi și informații si chestii practice, ba chiar și rețete de mâncăruri.

În coaching e o vorbă. Fiecare coach primește clientul de care are nevoie și invers. Sunt convinsă că fiecare va găsi aici exact ceea ce are nevoie în momentul respectiv.

Luat în ansamblu este viziunea mea asupra lumii si modul în care eu cred că putem să contribuim fiecare dintre noi la o lume mai bună.

Sper ca tot ceea ce gasești aici să te ajute în călătoria ta prin viață. Să îți aducă conștientizări și să te aducă mai aproape de cine ești cu adevărat! Pentru mine, răspunsul la întrebarea ”Cine sunt eu?” se  îmbogățște zilnic, în fiecare clipă din viața mea.

”Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume!” M. Gandhi

Mă poti contacta aici: https://gabrielahobeanu.ro/contact/